Personal Training

Bij Fenix Fitness geloven we in de kracht van personal training om jou te helpen je volledige potentieel te bereiken.

Met de toewijding en expertise van onze trainers staan we klaar om jou te begeleiden op jouw reis naar een gezonder, fitter en gelukkiger leven.

Ze werken nauw met je samen om eerst een diepgaand inzicht te krijgen in jouw huidige conditie, gezondheidsgeschiedenis en doelstellingen.

Met deze kennis in gedachten creëren onze trainers op maat gemaakte trainingsprogramma’s die specifiek zijn afgestemd op jouw behoeften en doelen.

Afvallen, spiermassa opbouwen, verbetering van uithoudingsvermogen of bijvoorbeeld beter leren kickboxen. Onze personal trainers hebben de expertise om jou te begeleiden op de juiste weg naar succes.
Tijdens de sessies zullen onze trainers je aanmoedigen jouw grenzen te verleggen en jou begeleiden bij het veilig uitvoeren van oefeningen met de juiste technieken en formules om maximale resultaten te behalen.

Ook zullen onze trainers je voortgang volgen, je prestaties evalueren en indien nodig je trainingsprogramma aanpassen om ervoor te zorgen dat je voortdurend vooruitgang boekt en gemotiveerd blijft.


Ook bieden ze waardevol advies op het gebied van voeding en lifestyle. Ze kunnen je helpen bij het opstellen van een gebalanceerd voedingsplan dat is afgestemd op jouw doelen en ze zullen je voorzien van tips en strategieën om gezonde gewoontes aan te nemen die je fitness resultaten optimaliseren.


Neem contact met ons op, plan die gratis proeftraining in en ervaar de voordelen van personal training bij Fenix Fitness.

 

FENIX FITNESS - BURN OFF THE OLD YOU!